Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

Rólunk

Tudod, hogy mi történik, ha egy kadét, egy volt rockzenész és egy építészmérnök ugyanazt az álmot akarja megvalósítani? Elindul egy olyan kezdeményezés, amely alapjaiban forgatja fel az öntözőrendszerek világát.


Green Garden Company logó

 

A Green Garden Company tagjaiként elkötelezettek vagyunk abban, hogy automata öntözőrendszereinkkel új szintre emeljük az öntözés tudományát. Legfőbb célunk az, hogy a precízen, mégis ötletesen megépített, tökéletesen működő automata öntözőrendszereink a legjobbat nyújtsák Neked és kertednek: ez a létünk, ez éltet mindnyájunkat. Erőfeszítéseink gyümölcse beérett: prémium minőségű automata öntözőrendszereink már számtalan háztartás életét könnyíti meg azáltal, hogy leveszi a család tagjainak válláról a locsolás terhét.

De kik is vagyunk mi? Ismerd meg a Green Garden Company öntözőrendszer specialistáit most:

 

Csapó Tibor

 

„A katonatiszti pályáról váltottam az öntözőrendszerek világába. A seregben nem volt helye a félmegoldásoknak, és ezt a Green Garden Company csapatában is elvárom a többiektől: csak a precízen és szakszerűen megtervezett és telepített öntözőrendszer a jó öntözőrendszer számomra. A feszes határidők és a felelősség mindenkori felvállalása is alapkövetelmény: ezek, és a kiváló szakértelem teszi igazán elit alakulattá a Green Garden Company csapatát.”

 

Bujdosó Csaba

 

„A szívem mindig is a tökéletes harmóniáért dobogott: ezért ugyanazzal a szenvedéllyel hangolom finomra az automata öntözőrendszereket, mint ahogy azt korábban a gitárom húrjaival tettem, mert mindkét területen igaz, hogy egy apró hiba már megváltoztathatja az egész összhangot. Úgy érzem, hogy én vagyok a karmester, az öntözőrendszer pedig a zenekar: a performansz végén pedig a pázsit és a növények elégedett zöldelléssel hálálják meg munkánkat. Csodálatos érzés!”

 

Csapó Bettina

 

„Dániai építészmérnöki tanulmányaim után egyedi és innovatív megoldásokat hoztam magammal haza, amelyeket sikerrel alkalmazunk öntözőrendszerink tervezésekor. Legfőbb szempont a környezettudatosság és a fenntarthatóság. Olyan egyedülálló öntözőrendszerek megalkotására vagyunk képesek, amelyekre igazán büszkék lehetünk.”