Hívj még ma >

Mesekert kisokos - igényeld most díjmentesen
referenciáink

Schobert Norbi - Update

„Ha öntözőrendszerről van szó, nálam csak a Green Garden Company jöhet szóba!”

Öntözőrendszer tervezés

Ugye te sem szeretnéd, hogy a kerteden gyakoroljanak?

Az elmúlt években több mint 100 kiválóan működő automata öntözőrendszert terveztünk és telepítettünk. De a legtöbb tapasztalatot mégsem a saját magunk által tervezett öntözőrendszerekből, hanem a mások által telepített rendszerek szevizeléséből szereztük meg.


Öntözőrendszer tervezésA különböző kertek adottságai olyan mértékben térnek el egymástól, hogy nem létezik két egyforma öntözőrendszer. Minden esetben egyedi megoldásra van szükség, amihez a tervezők a korábbi tapasztalataikat veszik alapul. Ezért van nagy jelentősége annak, hogy valaki egész évben öntözőrendszerekkel foglalkozik, vagy csak időnként "botlik" bele egy-egy tervezésbe.


Cégünk az automata öntözőrendszerekre specializálódott, így egész évben új rendszerek építésével és régi vagy rosszul telepített rendszerek szevizelésével foglalkozunk. Nem problémát, hanem kihívást látunk minden egyes megkeresésben.


Ismerd meg azokat a leggyakoribb hibákat, amelyeket a hozzá nem értő öntözőrendszer tervezők elkövetnek! >> 

A tervezés előtt érdemes pontosítani, hogy egy kiváló, teljes lefedettséget biztosító öntözőrendszert szeretnénk a kertünkbe, vagy az a cél, hogy egy minimális büdzséből hozzuk ki a maximumot. Mi azt tapasztaltuk, hogy az olcsó öntözőrendszer is annyira drága, hogy nem érdemes kispórolni belőle azokat a dolgokat, amitől nem csak jó, hanem kiváló is lesz a rendszerünk.


Mennyibe kerül a Te automata öntözőrendszered? Kattints ide, és tudd meg! >>

 

Hunter? Toro? Rainbird? Esetleg új márkák?

Ahogy egyre szélesebb réteg számára vált elérhetővé az automata öntözőrendszer, egyre több gyártó szállt be az Ed Hunter által megalapozott öntözőrendszeres piacba.


Betti öntözőrendszert tervezKevesen tudják, hogy a Toro céget is ő tette naggyá, majd megalapította a saját nevével fémjelzett családi vállalkozását. Tapasztalataink alapján a Hunter és Rainbird termékek biztosítják a legjobb ár-érték arányt, és nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások. A piacon sokan sokféle gyártó termékeit használják, ezért minden esetben érdemes megkérdezni, hogy miért éppen az adott márkára esett a választásuk.

 

Utazz, pihenj, éld az életed: az automata öntözőrendszer levesz minden terhet a válladról…

Használj automata öntözőrendszert: felejts el minden locsolással járó gondot, vesződséget, sarat és bajlódást. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és igényeld díjmentes felmérésünket.

Kattints ide, és kérd DÍJMENTES helyszíni konzultációnkat, hogy megtudhasd mennyibe kerül a Te öntözőrendszered!