Hívj még ma >

Mesekert kisokos - igényeld most díjmentesen
Új kerthez kérek tippeket
referenciáink

Schobert Norbi - Update

„Ha öntözőrendszerről van szó, nálam csak a Green Garden Company jöhet szóba!"

Öntözőrendszer telepítés

Önmagában nem elegendő a jó terv, a rendszert telepíteni is szakszerűen érdemes

Mostanra már bizonyára beláttad, mennyivel kényelmesebbé teszi az életed az automata öntözőrendszer: úgy szabadulsz meg a fáradságos locsolástól, hogy közben a pázsitod szebb lesz, mint korábban. Arról nem beszéltünk azonban, hogy nem mindegy, ki tervezi és telepíti az öntözőrendszered...

 

Ugyan az öntözőrendszer a kertben van, telepítése mégis inkább vízszerelési, mintsem kertészeti munka

 


FÖntözőrendszer kivitelezés közbenoltokban elsárgult, napszítta pázsit, teljesen szomjan halt, szúrós, undorító növények a kertedben: erre a siralmas látványra vágysz? Olyan kertet szeretnél, amelyben professzionális öntözőrendszer híján a növényeid megbetegszenek és tönkremennek, a szomszédok pedig Rajtad nevetnek? Te sem akarod átélni ezt a gyomorforgató érzést, igaz? Nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy a növények és a pázsit kiszáradásakor az öntözőrendszer szórófejeiben kezdik keresni a probléma gyökerét, holott a hibát a legtöbbször már az öntözőrendszer megtervezésekor elkövették. Ezért kell, hogy az öntözőrendszeredet már a kezdetektől fogva profi, hozzáértő csapat tervezze és építse meg: onnantól fogva az említett tünetek miatt nem kell bosszankodnod egyáltalán.


Kattints ide, és tudd meg, milyen katasztrófákat okoz a szakszerűtlenül összeállított automata öntözőrendszer azoknál, akik kontárra bízták az öntözőrendszerük telepítését szakember helyett! >>.

 

 

Jöttünk, láttunk, működik: ennyi az egész, az öntözőrendszered máris működésbe lép...

Öntözőrendszer kivitelezés
Az öntözőrendszered megtervezése után összeállítjuk a szükséges alkatrészeket, megbeszélünk Veled egy alkalmas időpontot, és visszamegyünk Hozzád, hogy
telepítsük azt. Neked mindössze annyi dolgod van, hogy be- és kiengedj minket, a többi munkát elvégezzük. Ezt követően már csak annyit fogsz érzékelni az öntözőrendszered jelenlétéből, hogy növényeid és pázsitod mesésen pompázik, a kerted pedig mindig friss és zöld, Neked pedig sokkal több a szabadidőd.

 

 

Szuperzöld Program egyedülálló módon csak a Green Garden Company-nál...

Öntözőrendszer kivitelezés kábelfektetése

Büszkélkedni akarsz a kerteddel? Szívesen látnád ismerőseid arcán az irigységet, amiért Neked ilyen csodálatos és ápolt növényeid és pázsitod van? Kertedet Szuperzölddé varázsoljuk: a Green Garden Company szakértői csapata az egyetlen Magyarországon, aki Szuperzöld Programjának köszönhetően nemcsak kirobbanó formába hozza a kerted, hanem még a locsoláshoz szükséges vízmennyiséget is megfelezi.

 

 

 

Tökéletes kertet akarsz? Időt akarsz megtakarítani a locsolással? Kell egy olyan automata öntözőrendszer, amelyre nyugodtan rábízhatod növényeidet és pázsitodat a távollétedben is? Olyan öntözőrendszerre vágysz, amely biztonságosan és stabilan működik?

Győzd le kerted ellenségeit, űzd el az átkokat, és lépj Te is a kiváltságos kerttulajdonosok közé most.

Most DÍJMENTESEN igényelheted helyszíni konzultációnkat. Kattints ide, és tudd meg azonnal a felmérést követően, hogy mennyibe kerül a Te saját automata öntözőrendszered!