Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

De mennyibe kerül mindez?

Mindenkit az árak érdekelnek legjobban, ezért kidolgoztunk egy profi kalkulátort, amivel rendkívül gyorsan, de annál megalapozottabban tudunk árajánlatot készíteni.

Öntözőrendszer tervezés

Egy szép háznak elengedhetetlen "kelléke" az ápolt és zöldellő kert. Mivel jellemzően a kert kialakítása marad a legvégére, így addigra a tulajdonosok már egy kisebb vagyont költöttek el az otthonukra. Legbelül mindenki abban bízik, hogy a kertépítés fillérekből megvalósítható lesz, de egy ízlésesen kialakított és automata öntözőrendszerrel táplált kert sajnos nem egy alsó polcos termék!

 

Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb ügyfél az egyszerű, de mégis ízléses megoldásokat kedveli. Azok számára, akik nem az önmegvalósítást keresik a kertjükben (mindenből egyedit és különlegeset), hanem csak egyszerűen a máshol már bevált sémákat kedvelik, kidolgoztunk egy "instant" kertépítési megoldást. Ez azokat az alapvető kertépítési feladatokat tartalmazza, amelyek bármelyik kertből kihozzák a maximumot: gyepszőnyegezés, szegéllyel elválasztott növényszigetek, talajtakarás a gyomosodás ellen, automata öntözőrendszer, stb. A standard dolgok azon túl, hogy biztosan széppé varászolják a kertet, kedvezőbb áron érhetőek el, mint a minden négyzetméterében az önmegvalósításról tanúskodó megoldások.

 

A felmérést követően néhány napon belül elküldjük árajánlatunkat

Ebben a szakmában gyakori jelenség, hogy az árajánlatokra hosszú ideig, sok esetben hetekig-hónapokig kell várni. Pedig mindenki szeretné mielőbb megtudni, hogy a megálomodott kert kialakításának a költsége egyezik-e a korábbi elképzeléseivel.

Az elmúlt évek tapasztalatai és több mint száz kert megépítése által sikerült kidolgoznunk egy olyan egyedi kalkulátort, aminek a segítségével villámgyorsan tudunk precíz árajánlatot készíteni.

Cserében mi is jelentős kedvezményekkel és egyedi akciókkal jutalmazzuk ügyfeleink gyors, de határozott döntéseit.

 

Hívj ki bennünket egy díjmentes felmérésre, és tudd meg, hogy mennyibe kerülne az új kerted!