Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

Az IKEA koncepció

Az IKEA olyan lakberendezési termékeket kínál, amelyek megfizethetők az emberek többsége számára, de kizárólag praktikus és minőségi megoldások formájában!

A Green Garden Company ezt a filozófiát ülteti át a nappaliból a kertbe! Egy szép kert mára már elképzelhetetlen gyepszőnyeg, a kerítést szegélyező növénysziget és az ezeket tápláló automata öntözőrendszer nélkül.

A tulajdonosok igénye szerint - amennyiben a kert mérete is engedi - legtöbbször az alábbi "modulokkal" színesedik az összkép: térköves terület a kerti sütögető számára, szegéllyel elkerített virágágyások, kisház kerti dolgok tároláshoz, gyereksarok, stb.

 

Instant kertépítés BudaörsönInstant kertépítés alatt azt értjük, amikor a legelterjedtebb és legkedveltebb megoldásokat a legjobb ár-érték arányú, ugyanakkor kiváló minőségű és gyorsan kivitelezhető módon valósítjuk meg. Ezen megoldásokkal pedig költséghatékonyan és rövid határidőn belül tudjuk megépíteni a kerted! Sablonokkal dolgozunk ugyan, de a számtalan variációs lehetőségnek és a kertek egyediségének köszönhetően a végeredmény minden esetben egyedülálló lesz. Ráadásul nem kell hetekig várni az árajánlatra, mert az évek során kifejlesztettünk egy olyan árajánlatkalkulátort, amivel gyorsan kiszámíthatóak a kertépítéshez kapcsolódó költségek. Ha pedig egy-egy "modult" még kérnél hozzá, vagy kivennél belőle, akkor percek alatt újra tudjuk tervezni az egész koncepciót! Kérd díjmentes felmérésünket!

Budaörsi vállalkozás lévén elsősorban Budaörsön, Budakeszin, Telkiben, Diósdon, Törökbálinton és Budapesten a XI. kerületben tudunk kertépítéseket vállalni.

 

Instant kertépítés BudaörsönA felmérést követően néhány napon belül e-mailben elküldjük árajánlatunkat, ami tételesen tartalmazza a terület előkészítéséhez, a növénysziget szegélyezéséhez, a talajtakaráshoz, a gyepszőnyegezéshez az automata öntözőrendszerhez és ez egyéb kérésekhez kapcsolódó anyagköltségeket és munkadíjakat. Megrendelés esetén egy fizetési ütemtervet is készítünk, hogy előre tervezhetőek legyenek a kertépítéshez kapcsolódó kiadások. Az aktuális kihasználtságunk figyelembe vételével már előzetesen azt is meg tudjuk mondani, hogy várhatóan mikor tudjuk elkezdeni a kertépítést és mennyi időt fog tartani. A tervezhetőség érdekében kidolgoztunk egy olyan kedvezményrendszert is, amivel komoly mértékben tudjuk díjazni mindazokat, akik előzetesen bizalmat szavaznak nekünk!

 

Ne várj tovább, tudd meg mielőbb, hogy mennyibe kerülne az új kerted!

Kész gyep

Az építőipar berobbanásának köszönhetően a piacon jelenleg hatalmas a kereslet, sokaknak 1-2 évet is kell várniuk arra, hogy a házukat ne építési törmelék, hanem egy fantasztikus kert vegye körül.

Ragadd meg az alkalmat, és mielőbb kérj egy díjmentes felmérést, hogy a te kerted ne kerüljön fel egy hosszú várólistára!

Légy előrelátó, és foglald le a legjobb megoldásokat jelentős kedvezménnyel!

 
Az instant megoldásoknak köszönhetően alig néhány lépés választ el attól, hogy te is mezítláb lépkedhess a saját kerted gyepszőnyegén! 

 

Ha még bizonytalan vagy, a kapcsolatfelvétel előtt tekintsd át korábbi ügyfeleink véleményeit, illetve rövid kisfilmeken meg tudod nézni munkatársainkat kivitelezés közben!