Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

A Hunter sztori

Edwin J. Huntert a mai napig az öntözéstechnika atyjaként emlegetik. 1952-ben hozta létre első saját vállalkozását a Moist O’ Matic-ot, ami kifejezetten öntözéstechnikára specializálódott.


A Hunter öntözőrendszer története

 

Ed HunterHunter sikerének kulcsa a folyamatos fejlesztés volt. 76 db szabadalom fűződik a nevéhez, köztük az első kapcsolóórás vezérlő és esőérzékelő. Az egyik legnagyobb áttörést a műanyag fogaskerék-hajtóműves szórófej létrehozása jelentette. Egészen addig kizárólag sárgarézből vagy vasöntvényből készítettek szórófejeket. Ezek gyorsan korrodáltak, rövidebb élettartamúak voltak, mint a manapság használt műanyag szórófejek. Ráadásul a gyártási költségek is jóval alacsonyabbá váltak.


A Moist O’ Matic töretlen fejlődése és találmányai felkeltették a Toro cég figyelmét. Ed Hunter 1962-ben eladta birodalmát a Toro-nak és ezzel az addig csak fűnyíró- és parkápolási gépeket gyártó cég létrehozta öntözéstechnikai részlegét. Hunter még 19 évig műszaki igazgatóként tovább dolgozott és fejlesztett a Toro-nál, ez idő alatt világsikerek sorát hozta létre az öntözéstechnika piacán.


Az együttműködés végén, 1981-ben Ed Hunter kilépett a Toro cégből, és családjával megalapította a Hunter Industries céget, ami új dimenziót hozott az öntözéstechnika világába. Az öntözés minden területén új technológiákat vezettek be, elképesztően korszerűvé varázsolták az automata öntözést. A Hunter cég végül a világ legelismertebb öntözéstechnikai gyártójává és fejlesztőjévé vált.


Amiért mi is a Hunter öntözőrendszereket választottuk


A Green Garden Company automata öntözőrendszereit a legendás Ed Hunter nyomdokait követve mi magunk is a piacvezető Hunter Industries öntözéstechnikai anyagaival tervezzük és telepítjük. Az általuk gyártott anyagok megbízhatósága teszi lehetővé, hogy öntözőrendszereinkre 2 év teljes körű garanciát is vállalni tudjunk.

 

Kattints, ha te is szeretnél egy profi Hunter automata öntözőrendszert a kertedbe!