Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

GYIK

Miért ne locsolj se Te, se a kertész délután?

Válasz: Tudtad, hogy a locsolás után akár a víz 70%-a is elpárologhat egy meleg nyári napon? Ez hatalmas pazarlás, ráadásul öntözőrendszer híján a növényeid és a pázsitod sem kapják meg a számukra szükséges vízmennyiséget: éppen ezért éjszaka 2 és 3 közötti időszakra érdemes az öntözést időzíteni. Egy automata öntözőrendszerrel ez gyerekjáték: az öntözőrendszered akkor kapcsol be, amikorra beprogramozod: így tökéletesen ellátja a kerted akkor is, amikor alszol.


A meglévő gyepem öntözéséhez tudok úgy öntözőrendszert telepíttetni, hogy a pázsitom ne legyen feltúrva és tönkretéve?

Válasz: Természetesen igen: munkatársaink a kijelölt nyomvonal mentén kivágják a telepítéshez szükséges méretű gyeptéglákat, lefektetik a csöveket, rákötik a szórófejeket, és a gyeptéglákat visszaillesztik a helyükre. Gyakorlatilag nyom nélkül, utólag is bármikor telepíthető az öntözőrendszer.


Mennyi ideig tart az telepítés?

Válasz: Ha csak az öntözőrendszert kell telepíteni, és a kertben a szerelést nem kell összehangolni egyéb kertépítési tevékenységekkel, akkor a kert méretétől függően 1-3 nap alatt átadásra kerül a rendszer.


Miért lehetnek jelentős eltérések két különböző cég árajánlata között?

Válasz: Olcsó húsnak híg a leve: sajnálatosan elterjedt az a gyakorlat sok vállalat esetében, hogy a „kedvezményes” árak mögött nem leellenőrzött forrásból származó öntözőrendszer alkatrészek bújnak meg: ez egyrészt illegális, másrészt az ilyen cégek csak silány minőségű és hatásfokú öntözőrendszert képesek megalkotni. Mások tisztességtelen módon, a szerződéskötést követően mindenféle ürügyre hivatkozva emelik meg az árakat, hogy a lehető legtöbb pénzt tudják kihúzni az ember zsebéből öntözőrendszer telepítés címén. Megint mások a munkásaik óradíján spórolnak, de ők semmiképp sem nevezhetők szakértőknek, sőt, valószínűsíthetően Te sem engednéd be a lakásodba szívesen őket. Egy profi gárda konkrét és egyszeri árajánlatot ad, csak és kizárólag kiváló minőségű és megbízható öntözőrendszer alkatrészeket használ, és lelkes, a szakmájuk és az öntözőrendszerek iránt elhivatott munkatársakkal dolgozik.


Hogyan tudok ezzel időt spórolni?

Válasz: A professzionális automata öntözőrendszer egyszer s mindenkorra leveszi a locsolás terhét a válladról, az akár órákig tartó, fárasztó öntözés helyett pedig arra fordítod az idődet, amire csak szeretnéd: pihenj és gyönyörködj a kertedben, tarts grillpartit vagy játssz a gyerkőcökkel. Az öntözőrendszered órákkal több szabadidőt biztosít számodra.


Mennyivel emelkedik meg a vízszámlám?

Válasz: Ha korábban is locsoltál a kertedben, akkor a szórófejek hatékonyabb vízkijuttatása az eddigiekhez képest még könnyen költségcsökkenést is eredményezhet: a tervezéskor minden öntözési körnek kiszámítjuk a vízfogyasztását, így előre tudni fogod a költségeket. Hosszú távon egy fúrt kút még gazdaságosabbá teszi az üzemeltetést.


A tél beálltával mi a teendő az öntözőrendszerrel, igényel bármilyen beavatkozást?

Válasz: A csövek ugyan a föld alatt futnak, de nem olyan mélyen, hogy a fagy ne okozzon jegesedést: emiatt elengedhetetlen, hogy a rendszer az öntözési szezon végén szakszerűen víztelenítve legyen. Ráadásul a fagyásból származó károkra nem terjednek ki a gyártók által vállalt garanciák. Erről sosem szabad megfeledkezni.


Felügyelnem kell az öntözőrendszerem működését?

Válasz: Akkor biztosan nem, ha a Green Garden Company alkotta meg: az általunk tervezett és telepített automata öntözőrendszerek hosszú éveken át megbízhatóan működnek a felügyeleted nélkül is. Ha pedig valami oknál fogva meghibásodik az öntözőrendszered, a Szuperzöld garanciának köszönhetően 24 órán belül elkezdjük a hibaelhárítást.


Tényleg éreznek fájdalmat a növények?

Válasz: Tudtad, hogy az amerikai National Center for Atmospheric Research még 2008-ban fedezte fel, hogy a növények betegség vagy sérülés esetén fájdalomcsillapítót (metilszalicilátot) termelnek? Innen tudjuk, hogy a virágok és a pázsit is érez fájdalmat…
Egy professzionális öntözőrendszer épp annyi vizet ad növényeidnek és pázsitodnak, amennyire szükség van: ezért nem fognak virágaid szomjazni, és ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben is. Ezért nem fognak szenvedni…


Maradt még kérdésed az öntözőrendszerekkel kapcsolatban?

Kattints ide és vedd fel

a Green Garden Company-val még ma a kapcsolatot, hogy a DÍJMENTES helyszíni felmérést követő néhány napon belül megtudhasd mennyibe kerülne az új kerted!