Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

A slaggal való locsolás már múltidő

Ha nem szeretnél egy kiszáradt kert látványára hazaérkezni a nyaralásból, akkor elkerülhetetlen egy automata öntözőrendszer telepítése

A megváltozott időjárási viszonyok miatt a kertben lévő növények megfelelő vízellátását már csak rendszeres napi öntözéssel lehet biztosítani. Ezzel egyrészt rengeteg értékes időt veszítünk, másrészt a távollétünkben muszáj gondoskodni arról, hogy valaki helyettünk vegye át ezt az időigényes feladatot. Amennyiben a nyári forróságban 2-3 nap mégis locsolás nélkül telik el, a pázsitban és a növényállományban végzetes károk keletkezhetnek.


Öntözőrendszer tervezésAz automata öntözőrendszer korábban luxusterméknek számított, de napjainkban már elengedhetetlen feltétele egy egészségesen zöldellő kertnek. Az automata öntözőrendszer velünk ellentétben nem akkor és nem annyi vizet juttat a növényeknek, amennyi időnk éppen van rá, hanem a hajnali órákban végzi a dolgát. Ugyanis ekkor a legkisebb a párolgás, így a kijuttatott víz lehető legnagyobb része hasznosul ilyenkor. Ráadásul az előre beállított programnak köszönhetően pont annyi vízhez jutnak a növények, amennyire szükségük van. A szórófejek fúvókái pedig sokkal egyenletesebben szórják a vizet a pázsitra, mint ahogy mi azt kézi locsolással meg tudnánk oldani. Amennyiben az automata öntözőrendszerhez esőérzékelő is van telepítve, akkor természetesen a csapadékos napokon a rendszerünk nem locsol.


Az elmúlt években több mint 100 kiválóan működő automata öntözőrendszert terveztünk és telepítettünk. De a legtöbb tapasztalatot mégsem a saját magunk által tervezett öntözőrendszerekből, hanem a mások által telepített rendszerek szevizeléséből szereztük meg.


Ismerd meg azokat a leggyakoribb hibákat, amelyeket a hozzá nem értő öntözőrendszer tervezők elkövetnek! >> 

Budaörsi vállalkozás lévén elsősorban Budaörsön, Budakeszin, Telkiben, Diósdon, Törökbálinton és Budapesten a XI. kerületben tudunk kertépítéseket vállalni.

 

Hunter? Toro? Rainbird? Esetleg új márkák?

Ahogy egyre szélesebb réteg számára vált elérhetővé az automata öntözőrendszer, egyre több gyártó szállt be az Ed Hunter által megalapozott öntözőrendszeres piacba.


Betti öntözőrendszert tervezKevesen tudják, hogy a Toro céget is ő tette naggyá, majd megalapította a saját nevével fémjelzett családi vállalkozását.

Ismerd meg a Hunter sztorit!

Tapasztalataink alapján a Hunter és Rainbird termékek biztosítják a legjobb ár-érték arányt, és nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások. A piacon sokan sokféle gyártó termékeit használják, ezért minden esetben érdemes megkérdezni, hogy miért éppen az adott márkára esett a választásuk.

 

Utazz, pihenj, éld az életed, az automata öntözőrendszer leveszi a terhet a válladról…

Használj automata öntözőrendszert, és felejts el minden locsolással járó gondot, vesződséget, sarat és bajlódást. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és igényeld díjmentes felmérésünket.

 

Ha még bizonytalan vagy, a kapcsolatfelvétel előtt tekintsd át korábbi ügyfeleink véleményeit, illetve rövid kisfilmeken meg tudod nézni munkatársainkat kivitelezés közben!