Hívj még ma >

Díjmentes felmérés igénylés
referenciáink

Dallos Márta - Pharma-Marketing Kft.

„A Green Garden Company instant megoldásainak köszönhetően beleszerettem a saját kertembe!”

Adatvédelmi nyilatkozat

A legnagyobb körültekintéssel és biztonsággal óvjuk személyes adataid hozzáférhetőségét az illetéktelenek elől. Weboldalunk technológiáját már úgy alkottuk meg, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyenek a Tőled érkező adatok.

Adataidat soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki illetéktelen harmadik félnek. Személyes adataidat a kapcsolatfelvételhez, a díjmentes felméréshez, a szolgáltatásaink igénybevételéhez vagy a hírlevelek küldéséhez használjuk csak.
 
I. Személyes adatok megadása:

A személyes adataid megadásakor beleegyezel, hogy az adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény (a továbbiakban: Info.tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontjának, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján történik. Mindehhez önként hozzájárulsz a honlap használatával, a szolgáltatások igénybevételével, a hírlevél feliratkozással és a kapcsolatfelvétellel.
 
Szerverünk log fájlban a böngésződ által eljuttatott következő adatokat tárolja: böngésződ típusa és verziója, operációs rendszered verziója, az IP címed és a szerveridőt. Ezeket az adatokat soha nem használjuk fel arra, hogy személyesen beazonosítsunk téged, mindössze statisztikai számításokhoz szükségesek. Látogatásod végeztével az IP címed törlődik a rendszerünkből.

Bárminemű panasz esetén kérünk, jelezd felénk az info@ggc.hu elérhetőségen. Sérelmed fennállása esetén a PTK rendelkezéseinek megfelelően bíróság előtt érvényesítheted jogaidat, vagy panasszal élhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu).

II. Adatkezelő

Jelen weboldalon megadott személyes adataidat a Green Garden Company Kft. (2040 Budaörs, Vasvári Pál utca 30/2., Cg.13-09-169855, továbbiakban: Adatkezelő) kezeli.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásba vette az Adatkezelőt NAIH-79085/2014.;NAIH-80286/2014.;NAIH-79605/2014. adatkezelési nyilvántartási számokon ”Weboldal üzemeltetése, hírlevél küldése, marketing célú adatkezelés” jogalappal, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdés alapján.


III. Adatok felhasználása

Adataidat a legnagyobb körültekintéssel óvjuk harmadik, illetéktelen felek elől, valamint magunkra kötelező érvényűnek tartjuk az ide vonatkozó jogszabályi előírások betartását.

Neved és elektronikus levelezési címed eltároljuk, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Ezzel egyben elfogadod, hogy meghatározott időközönként tájékoztató e-mailt, vagy elektronikusan kitölthető kérdőívet küldjünk Neked.

Neved, lakcímed, elektronikus levelezési címed és telefonszámod eltároljuk, amennyiben igénybe veszed valamelyik szolgáltatásunkat.

Adatbázisunkból kérvényezheted az adataid végleges törlését: írj egy rövid üzenetet az info@ggc.hu e-mail címre, vagy kattints a hírlevelünk alján elhelyezett „Leiratkozás” gombra.

IV. Az adatkezelés időtartama

Adataidat csak és kizárólag a szükséges ideig tároljuk: feliratkozás esetén addig, amíg ezt Te vissza nem vonod. Amennyiben igénybevetted egy szolgáltatásunkat, úgy addig, amíg az üzleti kapcsolatot meg nem akarod véglegesen szakítani. Ekkor kérvényezned kell adataid törlését a rendszerből.

Adatkezelőként fenntartjuk a jogot, hogy értesítés nélkül töröljük adataidat rendszerünkből.

Bármikor kezdeményezheted adataid megtekintését, módosítását és törlését, csak írj egy üzenetet az info@ggc.hu e-mail címre.

V. Adatok továbbadása

Adataidat bizalmasan kezeljük, illetéktelen harmadik félnek soha nem adjuk ki. Illetékesek lehetnek a hatóságok, ha az adatkiadáshoz minden szükséges jogi feltétel és engedély adott, valamint a marketingtevékenység lebonyolításával megbízott reklámügynökség, amely adataidat csak és kizárólag a Green Garden Company Kft. marketingtevékenységéhez használhatja fel az adatkezelési szabályzatban foglaltaknak megfelelően.

VI. Vállalat adatai

Cég megnevezése: Green Garden Company Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 2040 Budaörs, Baross utca 48.
Cégjegyzékszám: 13-09-169855
Adószám: 23106183-2-13
Számlaszám: 12010611-01394280-00100008

NAIH számok: NAIH-79085/2014.;NAIH-80286/2014.;NAIH-79605/2014.
Ügyvezető: Csapó Tibor

VII. Egyoldalú módosítás

Fenntartjuk a jogot, hogy az Adatvédelmi nyilatkozatot előzetes értesítés után egyoldalúan módosítsuk. A módosításokat ráutaló magatartással elfogadottnak tekintjük a részedről.